Påsklov och vårsol

Äntligen får vi njuta av vårsolen, barnen har längtat efter ledighet. Vi håller oss hemma och utomhus, picknick och cykelturer står på lovlistan. Äldsta dottern har precis fått inlines så jag har faktiskt dammat av mina gamla som still going strong, mamma-dotter kommer börja åka tillsammans under lovet. Mycket tid utomhus betyder också solskydd som är ett av mina hudvårdsmåsten. Huden förändrades mycket i samband med min första graviditet och solskydd blev en del av min rutin. Jag alltid spenderat mycket tid utomhus och med kidsens alla utflykter har det blivit ännu viktigare, jag kommer dela med mig av några favoriter framöver. Efter en intensiv vårtermin drömmer jag mig bort till lata semesterdagar vid poolen eller påskfirandet under Semana Santa, men en stund på balkongen i vårsolen med spanska Elle är ju minst lika bra.

Avkopplande minnen från Sunprime Atlantic View.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *