Copy, media, marketing

Just nu är min webbplats under ombyggnad. Det är roligt att starta om på nytt, min första blogg skapade jag 2006 via blogg.se, kort därefter började jag med en egen domän i samband med att frilansuppdragen trillade in. Med studier, jobb och småbarn lade jag bloggandet på is men har nu startat på en sajt på nytt där bloggen är en liten del. Nu passar jag även på att använda min webbplats i utbildningssyfte, vid sidan av jobb läser jag en kurs inom digital analys via IHM Business School som är en fördjupning av mät- och arbetsmetodiker inom digital analys, konverteringsoptimering inom digitala medier, digitalt och datadrivet affärsmannskap samt hur dataflöden och en datadriven organisation bedrivs. De senaste åren har jag arbetat inom marknadsföring, copy, kommunikation, sociala medier och har haft väldigt breda roller men finslipar nu lite med ytterligare spetskompetens. Fortsättning följer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *